Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

We provide funding for projects in which professional performing artists participate, and for recordings made in Norway.

SVAR PÅ SØKNAD RUNDE 2 2019

Vi har mottatt omtrent 800 søknader i denne runden, og jobber nå med å registrere dem. Dersom du vil ettersende vedlegg til en søknad, må det gjøres senest innen fredag 15. mars - Deretter sender vi søknadene videre til fondets styre for vurdering.
Listen med tildelinger vil bli lagt ut på hjemmesiden vår i første halvdel av april. Vi kommer med en nøyaktig dato så snart vi vet.
Alle som har hatt søknad til behandling vil deretter få svar - tildelinger per brev og avslag per e-post.

Neste søknadsfrist er ikke bestemt ennå, men den vil sannsynligvis være i begynnelsen av mai.
Søknadsportalen er som vanlig åpen hele tiden.

Til søknadsportalen

SØKNADSFRIST 2 2019

Søknadsfrist nummer to for søknader om prosjektstøtte, innspilling, reisestøtte og stipend var onsdag 6. mars kl. 13.00.
Søknadsportalen er åpen hele tiden, så hvis du har alle nødvendige opplysninger til søknaden din, kan du sende inn allerede nå.
Søknadsportalen fungerer dessverre ikke optimalt under stor belastning, så vi anbefaler at man ikke venter til de siste timene med å opprette og sende inn en eller flere søknader.

Til søknadsportalen

SVAR PÅ SØKNAD 20. FEBRUAR

Vi har mottatt over 500 søknader i denne runden, og jobber nå med å registrere dem. Endringer og manglende vedlegg bør sendes til oss senest en uke etter fristen 9. januar, før vi sender søknadene videre til fondets styre for vurdering.
Vi legger ut listen med tildelinger fra årets første runde her på hjemmesiden vår onsdag 20. februar, ca. kl. 12.00. Alle som har hatt søknad til behandling vil deretter få svar - tildelinger per brev og avslag per e-post.

Neste søknadsfrist er ikke bestemt ennå, men den vil sannsynligvis være i midten av mars.
Søknadsportalen er som vanlig åpen hele tiden.

Til søknadsportalen

Language Norsk - NorwegianLanguage English - Engelsk